Kese - Studio Pixel
15979
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15979,bridge-core-3.1.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.5.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode-portfolio-single-template-2,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.1,vc_responsive
 

Kese

Dodatne opcije

Category
Brendiranje, Promocija

Papirne kese predstavljaju odličan vid reklame. Nisu namenjene samo za butik ili gift shop, nego i svim ozbiljnim kompanijama koje drže do svog renomea i veliku pažnju poklanjaju svojoj prezentaciji.
Poželjno je da papirne kese budu u skladu sa namenom proizvoda koju promovišete. Odgovarajući dizajn, boja i veličina papirne kese svojom vizuelnom porukom treba da asociraju korisnike Vaših usluga na osnovnu delatnost kojom se Vaša kompanija.
Luksuzne papirne kese proizvode se od najkvalitetnijeg 170 g/m 2 kunstdruk papira sa mat ili sjajnom plastifikacijom, uz mogućnost ofset štampe u punom koloru i ojačanjem od triplexa. Na kvalitetno izrađene luksuzne kese različitih dimenzija, sa ručkama od papira ili kanapa, može se otisnuti logo Vaše firme ili uraditi neke od dodatnih tehničkih operacija koje će znatno doprineti atraktivnosti Vaših promotivnih kesa.
PVC kese štampamo u raznim dimenzijama i bojama. Cena zavisi od tiraža, dimenzija i ojačanjima na kesama.