O nama - Studio Pixel
15283
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15283,bridge-core-3.1.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.5.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.1,vc_responsive
 

O nama

Naša priča

Naš Studio nudi klijentima najbolji kvalitet štampe po svima dostupnoj ceni. Posedujemo Xerox mašine koje su daleko otišle u tehnologiji digitalne štampe.

Tabačna digitalna štampa – Xerox DC250. Štampa formata 32×45 cm. Papiri 80-300 gr/m2 + specijalni papiri. Štampa velikih formata – Mimaki. Materijali: cirada, canvas, platno, samolepljivi papir, auto grafika itd. Širina štampe je 160 cm.

U našoj ponudi možete naći i uslugu sito i ofset štampe, kao i štampu reklamnog materijala, vrhunskog kvaliteta sa izradom u veoma kratkom vremenskom periodu.

Naš Studio nudi klijentima punu podršku u njihovom kreativnom dizajnu. Predajte nam Vaše zahteve i budžet s kojim raspolažete i mi ćemo napraviti odličnu strategiju da dostignemo maksimalne rezultate. Pomoći ćemo vam tako što ćemo prilagoditi vaše potrebe našim mogućnostima i cenama.

Naš rad

Studio Pixel je štamparija digitalne štampe specijalizovana za brzo, kvalitetno i povoljno pružanje grafičkih usluga svojim klijentima.

Ono što nas izdvaja od konkurencije je profesionalan odnos prema našim klijentima, poštovanje dogovora i rokova, a posebno dobar odnos cene i kvaliteta koji pružamo.

Studio Pixel osnovan je 2003. godine i od tada nam je cilj podizanje nivoa kvaliteta svojih proizvoda i usluga. Trudimo se da svi naši klijenti, po pristupačnoj ceni i u dogovorenom roku, dobiju kvalitetno dizajniran i odštampan materijal. Do sada smo izgradili odnos sa velikim brojem klijenata, imamo konkurentne cene, kratak rok isporuke, kvalitetno radimo i isporučujemo na željenu adresu.