Promo materijal


Prodaja i brendiranje reklamnog promo materijala i biznis poklona.

Veliki izbor reklamog materijala na kome će vaš logo, ilustracija ili poruka da zasija i prikaže vaš brend.

U ponudi imamo veliki izbor hemijskih, upaljača, privezaka, majici, kačketa, kapa, torbi, kišobrana, rokovnika, kalendara, i još mnogo toga.

Olovke i upaljače štampamo tehnikom sito i tampon štampe. Na olovkama obično štampamo logo firme, broj telefona, adresu. U našem katalogu možete izabrati proizvod koji želite da štampate.

Bedževe izrađujemo u tri dimenzije, sa Vašim ili našim dizajnom.

Majce štampamo u sito tehnici sa vašim natpisima ili na preslikačima u full coloru. Izbor majici ili tekstila koji želite da štampamo možete izabrati u našem katalogu.

Kačkete štampamo sa Vašim logotipom ili podacima koje želite, a takođe radimo i vez koncem u raznim bojama po Vašoj želji.

Rokovnike možete poručiti iz našeg kataloga, raznih dimenzija i boja, sa štampom ili bez.

Kalendar lepo dizajniran i vrhunski odštampan, raznobojni, veseli ili ozbiljni, poslovni ili društveni, u boji ili šareni, sa vašim znakom ili porukom, vaš kalendar za vaše poslovne partnere i prijatelje. Možete odabrati neki od već postojećih modela iz našeg kataloga, kao i dizajnirani usklađeni sa Vašim zahtevima.

Kese blanko i štampane reklamne kese raznih boja i veličina, sve kese možemo proizvesti sa ojačanim ili plastičnim ručkama. Naše kese se proizvode od najkvalitetnijih biorazgradivih materijala, u raznim bojama a po Vašoj želji, na kesama vršimo štampu u jednoj ili više boja. Takođe imamo u ponudi i papirne ekološke natron kese sa upredenom papirnom ručkom, namenjeno prodavnicama, buticima, gift šopovima. Nudimo vam kese u velikoj paleti boja, raznih veličina, blanko i sa štampom.

Reklamni blokćići izrađujemo od tvrdih korica, sa metalnom spiralom i štampom logoa ili željenog dizajna na koricama i unutrašnjim stranama. Proizvodimo standardne(A5, A6 i A7) i nestandardne veličine. Spirala može biti sa leve ili gornje strane.